om typografi avhandlingar skrivtips länktips portfolio mail
 

 

Paketerbjudande för
sammanläggningsavhandlingar

 

Avhandlingar och uppsatser

information för studenter, doktorander

och forskare.

 

Formfaktorns skrivtips

– hur du förbereder ditt manuskript

för sättning och tryckning.

Tips på böcker och länkar

om att skriva vetenskapliga texter

Bokformat

Tryckning

Paketerbjudande

Många avhandlingar är sammanläggningsavhandlingar, dvs. de består av en sammanfattning och ett antal artiklar, antingen publicerade eller i manuskriptform. De flesta tidskrifter tillhandahåller numera en pdf-fil av den publicerade artikeln. Det som behöver göras är att sätta sammanfattningen och eventuella opublicerade artiklar, och lägga in pdf-artiklarna, så att resultatet blir en sammanhållen, konsekvent formgiven, tryckbar bok.

Formfaktorn erbjuder ett paket där jag från dina manuskript och publicerade artiklar gör en ”standard” layout. Givetvis följer den Lunds Universitets grafiska profil. Du kan välja mellan A4 (tvåspalt) och G5 (tvåspalt).

Förutsättningen är att texten är färdigskriven (dvs. att allt material levereras samtidigt) och att eventuella bilder levereras digitalt, i tryckfärdig upplösning och i rätt storlek (1:1), samt att pdf-filerna med publicerade artiklar håller tryckbar kvalitet. Läs gärna Formfaktorns skrivtips – hur du förbereder ditt manuskript för sättning och tryckning innan du lämnar in din text. Jag behöver ditt material minst fyra veckor före tryckdatum.

 

Priser:

upp till 75 sidor satt text 2500 kr + moms

upp till 125 sidor satt text 4000 kr + moms

 

 

 

om typografi avhandlingar skrivtips länktips portfolio mail

 

Formfaktorn

Björnstorp 871

24798 Genarp

 

046-126403

070-208 46 85

www.formfaktorn.se